Köp promenadband på nätet

Gåband

Med hjälp av ett gåband kan du motionera i hemmet, när du känner för det, på dina villkor!

Ett gåband eller promenadband som det också kallas är ett motionsredskap med ett band där du kan gå på promenader när du själv vill, utan att behöva gå hemifrån. Tempot väljer du själv. Vill du så kan du promenera mitt i natten och du slipper samtidigt att tänka på om det regnar, snöar eller blåser ute. Du kan till och med ta och träna på ditt gåband framför TV:n och behöver därför inte missa ditt favoritprogram.

I och med att du inte behöver lösa ett dyrt gymkort, så kommer du både att spara tid och pengar, samtidigt som du stärker din kondition.Hur hittar jag rätt gåband?

Det är dina behov och din målsättning med träningen som som hjälper till att leda dig fram till rätt val gåband. Titta runt på hemsidor och undersök de modeller som finns där. Gå igenom tester och recensioner och se vad de olika modellerna har för fördelar och nackdelar. Ställ gärna upp en kravprofil över de funktioner och prestanda du vill att gåbandet bör ha. Hur stort ska det vara? Hur tungt? Hur många program ska det ha?

Läs gärna mer i vår Köpguide för gåband och löpband